Lirik Arif Citenx - Ora Kere

gambar Arif Citenx Ora Kere image

Lirik "Ora Kere" dari Arif Citenx ini dipublikasikan pada tanggal 30 Desember 2015 oleh admin. Lagu ini diciptakan oleh Kang Seger dan masih berupa single.

 

Lirik Lagu Ora Kere

kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
pacaran karo kowe, dasar cewek matre
kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
goro-goro kowe aku dadi kere

aku ra sudi maneh pacaran karo kowe
jalaran kowe saiki aku dadi ngene
entek bebek entek meri ra ono sing keri
jebut melarat kowe malah minggat

aku wes kapok ra bakal dolanan wong wedok
wong wedhok saiki yo pancen larang regane
rono rene kabeh wis ora ono bedane
yen eroh duwik dadi ijo mripate

kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
pacaran karo kowe, dasar cewek matre
kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
goro-goro kowe aku dadi kere

kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
pacaran karo kowe, dasar cewek matre
kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
goro-goro kowe aku dadi kere

aku ra sudi maneh pacaran karo kowe
jalaran kowe saiki aku dadi ngene
entek bebek entek meri ra ono sing keri
jebut melarat kowe malah minggat

aku wes kapok ra bakal dolanan wong wedok
wong wedhok saiki yo pancen larang regane
rono rene kabeh wis ora ono bedane
yen eroh duwik dadi ijo mripate

kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
pacaran karo kowe, dasar cewek matre
kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
goro-goro kowe aku dadi kere

kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
pacaran karo kowe, dasar cewek matre
kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
goro-goro kowe aku dadi kere

aku ra sudi maneh pacaran karo kowe
jalaran kowe saiki aku dadi ngene
entek bebek entek meri ra ono sing keri
jebut melarat kowe malah minggat

aku wes kapok ra bakal dolanan wong wedok
wong wedhok saiki yo pancen larang regane
rono rene kabeh wis ora ono bedane
yen eroh duwik dadi ijo mripate

kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
pacaran karo kowe, dasar cewek matre
kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
goro-goro kowe aku dadi kere

kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
pacaran karo kowe, dasar cewek matre
kere kere kere (kere) aku wis ra kere (kere)
goro-goro kowe aku dadi kere

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *