Lirik Basitho - Sampai Kapan (Cah Ayu) (OST Awas Ada Sule)

gambar Basitho Sampai Kapan (Cah Ayu) (OST Awas Ada Sule) image

Lirik "Sampai Kapan (Cah Ayu) (OST Awas Ada Sule)" dari Basitho ini dipublikasikan pada tanggal 25 October 2011 oleh admin dalam katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut. Lagu ini masih berupa single.

 

Lirik Lagu Sampai Kapan (Cah Ayu) (OST Awas Ada Sule)

tak sayangi sliramu tulus sing soko atiku
tak trisnamu sliramu ikhlas jero ning dadaku
senajan mergo jarang ketemu ning aku bakal tansah nunggu

maturono ibumu janji ... wes ...
.. sewajare trisno sing tak roso
mugo sliramu bisa mugemi janji

sampe kapan cah ayu aku ngenteni tekamu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni sliramu

ojo buang waktumu pirang taun aku nunggu
aku wes ora kuat nandang kangen ning dadaku
aku wes pengen nyanding sliramu dadi duwekku

sampe kapan cah ayu aku ngenteni tekamu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni sliramu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni tekamu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni sliramu

ojo buang waktumu pirang taun aku nunggu
aku wes ora kuat nandang kangen ning dadaku
aku wes pengen nyanding sliramu dadi duwekku

sampe kapan cah ayu aku ngenteni sliramu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni tekamu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni sliramu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni tekamu
[until fade]

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *