Lirik Eddy Law - Bojo Selingan

Lirik "Bojo Selingan" dari Eddy Law ini dipublikasikan pada tanggal 14 Mei 2016 oleh admin dalam katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut. Lagu ini masih berupa single.

 

Lirik Lagu Bojo Selingan

pisanan aku ra percoyo
yen kowe wes wani ngapusi
ra kurang kurang seng nggo mateni
kowe ra ngrumangsani

akhire aku ngerti dewe
jebul akeh sing diumpetke
tak tahan tahanke ati iki
kowe tetep ngapusi

atiku iki mung dolananmu
tresnoku iku mung selinganmu
tego-tegone kowe ngumpetke
tresno liyane neng mburiku

tresnomu saiki dudu aku
sayangmu saiki dudu aku
cukup semene, tak ngalah wae
loro loro tenan atiku

atiku iki mung dolananmu, tresnoku iku mung selinganmu
tego-tegone kowe ngumpetke, tresno liyane neng mburiku
tresnomu saiki dudu aku, sayangmu saiki dudu aku
cukup semene, tak ngalah wae, loro loro tenan atiku

atiku iki mung dolananmu, tresnoku iku mung selinganmu
tego-tegone kowe ngumpetke, tresno liyane neng mburiku
tresnomu saiki dudu aku, sayangmu saiki dudu aku
cukup semene, tak ngalah wae, loro loro tenan atiku

 




Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *