Lirik Eny Sagita - Amung Roso Kangen

gambar Eny Sagita Amung Roso Kangen image

Lirik "Amung Roso Kangen" dari Eny Sagita ini dipublikasikan pada tanggal 11 November 2014 oleh admin dalam katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut. Lagu ini ada di dalam album Sagita Ngamen 17.

 

Lirik Lagu Amung Roso Kangen

sing tak rasakne amung roso kangen
marang sliramu mas karno
nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso
mergo kowe sing tak tresno wes diduweni wong liyo, nelongso

sumilir angin dadi konco saben wengi
adem banget tak rasakne
nanging aku amung biso nangis mbrebes mili
mergo sing tak tresnani wes ono sing nduweni

nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu
nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu

sumilir angin dadi konco saben wengi
adem banget tak rasakne
nanging aku amung biso nangis mbrebes mili
mergo sing tak tresnani wes ono sing nduweni

nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu
nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu, kangmas

sumilir angin dadi konco saben wengi
adem banget tak rasakne
nanging aku amung biso nangis mbrebes mili
mergo sing tak tresnani wes ono sing nduweni

nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu
nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu

wong ayu sak tenane aku ngerti roso atimu
wes lalekno aku, pancen dudu jodohmu, lilakno

kangmas, nelongso

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *