Lirik Eny Sagita - Apuranen Aku

gambar Eny Sagita Apuranen Aku image

Lirik "Apuranen Aku" dari Eny Sagita ini dipublikasikan pada tanggal 15 November 2014 oleh admin dalam katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut. Lagu ini diciptakan oleh Nurbayan dan ada di dalam album Sagita Ngamen 17.

 

Lirik Lagu Apuranen Aku

aku wes notoni ati
aku wes gawe gelo atimu
tulusing tresnamu tego tak mbenjani
amergo roso iki ora soko njeroning ati

cukup mung semene wae
katresnanmu marang aku
biso ra biso kudu mbok lalekno
lilakno aku diduweni wong liyo

duh wong bagus apuranen aku
wes wancine pancen tresno mung semene
duh wong bagus wes lalekno aku
kowe lan aku pancen dudu jodohne

tutukno lakumu semono ugo lakuku
mugo mulyo sumandi ning uripmu

aku mung biso ndedungo
aku mung biso ngelilakno
mugo kowe nemukne kenyo liyo
sing luwih apik ra koyo sing saiki

duh wong bagus apuranen aku
wes wancine pancen tresno mung semene
duh wong bagus wes lalekno aku
kowe lan aku pancen dudu jodohne

tutukno lakumu semono ugo lakuku
mugo mulyo sumandi ning uripmu

aku mung biso ndedungo
aku mung biso ngelilakno
mugo kowe nemukne kenyo liyo
sing luwih apik ra koyo sing saiki

duh wong bagus apuranen aku
wes wancine pancen tresno mung semene
duh wong bagus wes lalekno aku
kowe lan aku pancen dudu jodohne

tutukno lakumu semono ugo lakuku
mugo mulyo sumandi ning uripmu
mugo mulyo sumandi ning uripmu

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *