Lirik Hana Monina - Kimcil Hokya Hokya

Lirik Lagu Hana Monina Kimcil Hokya Hokya

Lirik "Kimcil Hokya Hokya" dari Hana Monina ini dipublikasikan pada tanggal 28 Agustus 2018 (3 tahun yang lalu) dan diciptakan oleh Pendhoza.

Lagu ini ada di dalam album The Rosta yang didistribusikan oleh label Aini Records. Sebelumnya, lagu ini pernah dibawakan oleh Pendhoza.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "mendes sifatmu kimcil kuwi julukanmu meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu nek golek lanangan pilih ninja apa fu yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu pabu wes telong sasi suwene aku pedot karo kowe ra tau ono kabare wes ora jelas rupane jare ora bakal lali jebol nyatane yo endi kowe ra".

Single lainnya dari Hana Monina di antaranya Sayangmu Wes Sudo, Emoh Sing Liyo, Jaran Ucul, Ngapusi, dan Piker Keri.

 
 

Lirik Lagu Kimcil Hokya Hokya

mendes sifatmu kimcil kuwi julukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan pilih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu pabu

wes telong sasi suwene aku pedot karo kowe
ra tau ono kabare wes ora jelas rupane
jare ora bakal lali jebol nyatane yo endi
kowe ra tau ngabari seprono tekan sakiki
dienteni ora kroso di-bbm ora ceto
jane kowe ki sembrono opo pancen wes suloyo
rupa ayu ati mblangsak omonganmu cen kepenak
lambe koyo pedal becak ngomong ngene jebol mayak

wes dasare nek sifatmu kuwi cen marai mangkel
ndeloke lanangan sek sugeh awakmu langsung gatel
opo meneh seng nggo ninja nek ra kuwi sek nggo fu
wes marai awak ngelu dadi mremen loro untu
aku wes ngerti aslimu jebule mung produk palsu
dimodali ninja fu kowe isoh dijak metu
ning ngarep sopan kudungan neng mburi koyo biyayakan
owalah cil wagu tenan

mendes sifatmu kimcil kuwi julukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan pilih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu pabu

golek sensasi neng facebook, jare okeh bribikane
padahal kuwi mek bulshit dan juga tidak berfungsi
diumumke lewat dinding padahal itu gak penting
dikiranya gue ngefek, sorry aja gue cuek
elo itu emang cerdik, cari muka biar eksis
mestinya eh elo ngaca, dirimu itu siapa
tampang cuma cari muka tapi hati lo buaya
ini mulut mulut gue biar jelek tapi kece

mendes sifatmu kimcil kuwi julukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan pilih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu pabu

mendes kuwi cen gayamu, kimcil kuwi julukanmu
meng paitan rupo karo lambemu seng lunyu
nek dideloke rupamu yo pancen unyu unyu
mbasan wes kenal njeromu sifatmu kaya pabu
lho caramu koyo ngono waton jepat langsung minggat
ramikirke aku sapa saiki ngejak suloyo
jane aku ki yo monggo nek arep minggat karepmu
seng penting aku wes tau ngerasake barangmu itu

mendes sifatmu kimcil kuwi julukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan pilih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu pabu

mendes sifatmu kimcil kuwi julukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan pilih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu

mendes sifatmu kimcil kuwi julukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan pilih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu pabu

mendes sifatmu kimcil kuwi julukanmu
meng modal rupo ayu karo lambemu seng lunyu
nek golek lanangan pilih ninja apa fu
yen ora keturutan yo mesti wae didupak ndasmu pabu

 
 
 

Video Klip

Oke, berikut ini adalah video klip dari lagu "Kimcil Hokya Hokya" yang dinyanyikan oleh Hana Monina. Video ini berasal dari Youtube dimana hak cipta adalah milik Youtube dan/atau pemilik video yang bersangkutan. Selamat menikmati!

 

FAQ

Siapakah yang menciptakan single Hokya Hokya Kimcil?

Yang menciptakan adalah Pendhoza.

Siapakah yang mempopulerkan lagu Hokya Hokya Kimcil?

Yang mempopulerkan adalah Pendhoza.

Label / channel manakah yang merilis / mendistribusikan single Hokya Hokya Kimcil?

Yang merilis / mendistribusikan adalah Aini Records.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , , #