Lirik Lilin Herlina & Agung - Alun-Alun Nganjuk

Lirik "Alun-Alun Nganjuk" dari Lilin Herlina & Agung ini dipublikasikan pada tanggal 3 September 2011 oleh admin dalam katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut. Lagu ini masih berupa single yang didistribusikan oleh label Perdana Records.

 

Lirik Lagu Alun-Alun Nganjuk

lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
mecak'e endahing wengi kutha Nganjuk iki
sumilir angin Wates nggugah kangene ati
apa kowe ora ngerteni kowe tak kangeni

ning alun-alun tak goleki
terminal stasiun tak ubengi
senajan setaun tak enteni
tresnamu sing tak gondheli

lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
disekseni lampu alun-alun iki
lali tenan tho dek karo aku iki
ning terminal stasiun nggonku nggoleki

sumilir angin Wates nggugah kangene ati
apa kowe ora ngerteni kowe tak kangeni

ning alun-alun tak goleki
terminal stasiun tak ubengi
senajan setaun tak enteni
tresnamu sing tak gondheli

lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
disekseni lampu alun-alun iki
lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
ning terminal stasiun nggonku nggoleki

ning alun-alun tak goleki
terminal stasiun tak ubengi
senajan setaun tak enteni
tresnamu sing tak gondheli

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *