Lirik NDX A.K.A - Bojo Simpenan

Lirik Lagu NDX A.K.A Bojo Simpenan

Lirik "Bojo Simpenan" dari NDX A.K.A ini dipublikasikan pada tanggal 2 November 2015 (7 tahun yang lalu).

Belum ada info detil tentang single ini.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: " ngalah adi welas asih andum ati kroso gerih / amergo sucining tresnoku namung kanggo koe hasil eluh kang netes sing dadi seksi loro lan cidro / tak suntak kabeh isi kang ono ning atiku / roso tetep jumenung nggo koe tekan ku mati hasil eluh kang netes sing dadi seksi loro lan".

Single lainnya dari NDX A.K.A di antaranya Rasah Dadi Pelangi, Wegah Pisah, Apa Kabar Mantan, Angin Dalu, dan Pasukan Anti Prei.

 
 

Lirik Lagu Bojo Simpenan

neng ngisor sorot rembulan ing wengi iki
tak gantungke tresnoku kang tulus suci
senajan aku dudu kang nomer siji
roso keukir sak jeroning ati

sampun lembah manah anggonku tresno ro koe
susah seneng sek tak rasakke emboh piye akhire
ngalah adi welas asih andum ati kroso gerih
andhap ngasor ngampet tangis tresno iki ora pamrih

semilir angin segoro nggugah atiku
karang gedhe ing tengah laut nguatke aku
tansah tak gujeng kenceng ra bakal tak uculke
amergo sucining tresnoku namung kanggo koe

hasil eluh kang netes sing dadi seksi loro lan cidro
nanging gedhe asmoro tetep ora bakal aku lungo

madep mantep tresno mung kanggo sliramu kangmas
ra bakal biso pindah ing ati liyo
senajan aku mung bojo simpenanmu
nanging atiku ora bakal mlayu

tak sungging esemanku saben ketemu sliramu
tak suntak kabeh isi kang ono ning atiku
aku ngerti ora gampang yen dadi bojo simpenan
namung pasrah lan mugi gusti paringi dalan

ora peduli sepiro anggonku ngenteni
sewu wulan sewu tahun bakal tak larungi
mergo sampeyan kadung urip ono ning ati
roso tetep jumenung nggo koe tekan ku mati

hasil eluh kang netes sing dadi seksi loro lan cidro
nanging gedhe asmoro tetep ora bakal aku lungo

madep mantep tresno mung kanggo sliramu kangmas
ra bakal biso pindah ing ati liyo
senajan aku mung bojo simpenanmu
nanging atiku ora bakal mlayu

aku ngerti tresnomu mung kanggo awakku nimas
nanging ati iki wes ono sing nduweni
sabarno atimu kuatno batinmu
yen pancen jodho ora bakal mlayu

madep mantep tresno mung kanggo sliramu kangmas
ra bakal biso pindah ing ati liyo
senajan aku mung bojo simpenanmu
nanging atiku ora bakal mlayu

 
 
 

Video Klip

Oke, berikut ini adalah video klip dari lagu "Bojo Simpenan" yang dinyanyikan oleh NDX A.K.A. Video ini berasal dari Youtube dimana hak cipta adalah milik Youtube dan/atau pemilik video yang bersangkutan. Selamat menikmati!

 

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , ,  Lirik lagu Bojo Simpenan,  lirik bojo simpenan,  bojo simpenan lirik,  lirik lagu ndx bojo simpenan,  lirik lagu ndx aka bojo simpenan,

5 Comments

fathonih setiawan 12 March 2016 Reply

TOP banget

bagas 19 July 2016 Reply

Lagu.ne podo kisah qh seng gek tak alami.

tuyoel 3 March 2017 Reply

nangisno ati

si marajubel 5 October 2017 Reply

nelongso..???

April 8 December 2017 Reply

Gua banget???