Lirik NDX A.K,A - Banyu Surgo (Ciu)

gambar NDX A.K,A Banyu Surgo (Ciu) image

Lirik "Banyu Surgo (Ciu)" dari NDX A.K.A ini dipublikasikan pada tanggal 12 Desember 2015 oleh admin. Lagu ini masih berupa single.

 

Lirik Lagu Banyu Surgo (Ciu)

yen sedino ora ngombe banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo digebuki
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

hahaha yooo ndx a.k.a featuring
ndx a.k.a familia karanganyar, men
dangdutan aikonti men (aduh aduh aduh)

yen sedino ora kambon banyu surgo
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

ayo ngumpul dadi siji, seduluran tekan mati
karanganyar jogjakarta, jangan lupa bahagia
ayo uwul sak kuate, ndene-ndene ayo ngombe
lalekno masalahmu, mending goyang bareng aku

ojo lali campurane, ben ora pengar ciune
penak mabur nang angkasa dikancani banyu surga
nek kowe rumangsa ndx a.k.a familia
ayo mabuk bareng, dunia milik kita bersama

ora eling perkorone yen lagi mumbul-mumbul
ndem-ndeman ngasi tekan wengi, ra nggagas opo wae

yen sedino ora ngombe banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo digebuki
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

yen sedino ora kambon banyu surgo
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

tresno kui ora penting, ati cidro loro mikir
ngurusi dapuranmu marai ngelu utekku
dituruti opo wae, njaluk mercy tak tembuske
nek rekluna tak nggo dewe, tak gegrepke ciu wae

untung wae ati iki gaweane sing kuoso
cubo nek made in chino, remok pas tok tinggal lungo 

akeh wedokan nyeraki aku bingung le milihi
nganti senat senut aduh (pusing pala berbie)

ora eling perkorone yen lagi mumbul-mumbul
ndem-ndeman ngasi tekan wengi, ra nggagas opo wae

yen sedino ora ngombe banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo digebuki
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

yen sedino ora kambon banyu surgo
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

aku ngombe, kowe ngombe, nek wes penah rasah rese
nek iseh kurang ciune, mending utang basir wae
mbibit taman sak parkire, tambah sing susah batine
rasah nangis mergo tresno, ning sandingmu ono konco

gampang teler pulang kewer, mlakune wes keser-keser
utekku yo melu geser, ndelok dangdut langsung nyawer
teko ngomah balang sapu, bojo nesu aku mlayu
mending aku tuku ciu, ngombe bareng sedulurku

ora eling perkorone yen lagi mumbul-mumbul
ndem-ndeman ngasi tekan wengi, ra nggagas opo wae

yen sedino ora ngombe banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo digebuki
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

yen sedino ora kambon banyu surgo
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

yen sedino ora ngombe banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo digebuki
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

yen sedino ora kambon banyu surgo
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

yen sedino ora ngombe banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo digebuki
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

yen sedino ora kambon banyu surgo
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *