Lirik NDX A.K.A - Janur Garing

Lirik "Janur Garing" dari NDX A.K.A ini dipublikasikan pada tanggal 25 Maret 2016 oleh admin. Lagu ini masih berupa single.

 

Lirik Lagu Janur Garing

lorone atiku iki
krungu kabar koe wes oleh ganti
saktenane atiku loro
nanging aku mencoba rapopo

rosone atiku remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan

tresnoku ora bakal ilang
senajan atiku tau kelaran
karepku urep bebarengan
sesandingan tekan bebrayan

kobong ati iku krungu koe oleh ganti
sandiwarane tresno wes tamat dadi loro
aku sing iso nompo aku iso legowo
ndelok neng ngarep moto koe rabi ro wong liyo
mbok mesakno aku, mbok welasno aku
cintaku tak terbatas waktu oh sayangku
kembalilah kepadaku

rosone atiku remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan
tresnoku ora bakal ilang, senajan atiku tau kelaran
karepku urep bebarengan, sesandingan tekan bebrayan

lorone atiku iki, krungu kabar koe wes oleh ganti
saktenane atiku loro, nanging aku mencoba rapopo
rosone atiku remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan

tresnoku ora bakal ilang, senajan atiku tau kelaran
karepku urep bebarengan, sesandingan tekan bebrayan
tresnoku ora bakal ilang, senajan atiku tau kelaran
karepku urep bebarengan, sesandingan tekan bebrayan

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *