Lirik Nella Kharisma - Nasib 1

gambar Nella Kharisma Nasib 1 image

Lirik "Nasib 1" dari Nella Kharisma ini dipublikasikan pada tanggal 29 October 2014 oleh admin dalam katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut. Lagu ini diciptakan oleh Lagista Djandhut dan ada di dalam album Lagista Vol. 3 yang didistribusikan oleh label Aini Record.

 

Lirik Lagu Nasib 1

petang taun aku ngamen turut ratan
tak rewangi nganti koyo wong edan
panyuwunku marang gusti kang kuwoso
mugi uripku tambah mulyo

tak lakoni nganti roso ikhlas batin
nadyan manganku mung sego kucing
nyambut gawe rekoso nganti ora eling
tak belani nganti ra nduwe isin

wayah bengi kulo kang tansah memuji
nyuwun berkah saking ilahirobbi
mugo kabeh tansah pinaringan rizki
biso kabul lan ugo mbarokahi

konco-konco kabeh ayo podo dungo
ojo gelo yen durung dikabulno
yen durung wancine pancen urip soro
semangat lak tetep makaryo

semangat lan makaryo
semangat lan makaryo

petang taun aku ngamen turut ratan
tak rewangi nganti koyo wong edan
panyuwunku marang gusti kang kuwoso
mugi uripku tambah mulyo

tak lakoni nganti roso ikhlas batin
nadyan manganku mung sego kucing
nyambut gawe rekoso nganti ora eling
tak belani nganti ra nduwe isin

wayah bengi kulo kang tansah memuji
nyuwun berkah saking ilahirobbi
mugo kabeh tansah pinaringan rizki
biso kabul lan ugo mbarokahi

konco-konco kabeh ayo podo dungo
ojo gelo yen durung dikabulno
yen durung wancine pancen urip soro
semangat lak tetep makaryo

semangat lan makaryo, semangat lan makaryo
semangat lan makaryo, semangat lan makaryo

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *