Lirik Pendhoza - Getun

Lirik Lagu Pendhoza Getun

Lirik "Getun" dari Pendhoza ini dipublikasikan pada tanggal 23 Juni 2017 (4 tahun yang lalu).

Lagu ini ada di dalam album Pendhoza yang didistribusikan oleh label Opera Swara Genta.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "ketemu aku ro sliramu, sing saiki dadi masa laluku ser-seran rasane jero atiku, ora nyongko sliramu mundhak ayu rasane aku getun tenanan, medotke sliramu wektu pacaran kabeh mau amergo jalaran ngaboti wedokan sing dadi bondolan saiki aku uwis ngerti, yen sliramu ora bakal bali saiki aku cubo ngelalekno, mugo kowe iso seneng ro wong liyo".

 
 

Lirik Lagu Getun

ketemu aku ro sliramu, sing saiki dadi masa laluku
ser-seran rasane jero atiku, ora nyongko sliramu mundhak ayu
rasane aku getun tenanan, medotke sliramu wektu pacaran
kabeh mau amergo jalaran ngaboti wedokan sing dadi bondolan

saiki aku uwis ngerti, yen sliramu ora bakal bali
saiki aku cubo ngelalekno, mugo kowe iso seneng ro wong liyo

pancen aku tresno kowe, sayangku mung karo kowe
yo mung kowe sing neng ati, susah seneng tekan mati
ora bakal tak tinggalke, njajal mbok titeni wae
omonganku iki bener, mugo wae ora minger

opo enenge awakmu, wes melengkapi uripku
senajan kamu sangat lugu, dandan wae yo ora tau
opo maneh nganggo gincu, ben gawe mlinir lambemu
rupamu pancen polosan, aku coba tetep krasan

nanging kok godaan teko, aku seneng ro wong liyo
mergane bodine nonjok, bojoku tak tinggal lungo
pancen atiku ra urus, kepincut sing luwih mulus
gawe aku mati alus, kowe saiki ra ngurus

getun kuwi tibo mburi, ora bakal tibo ngarep
kabeh banjur tak lakoni, senajan mbiyen ati karep
getunku soyo tenanan yen aku nyawang sliramu
sing mbiyen dadi bojoku saiki masa laluku

ketemu aku ro sliramu, sing saiki dadi masa laluku
ser-seran rasane jero atiku, ora nyongko sliramu mundhak ayu
rasane aku getun tenanan, medotke sliramu wektu pacaran
kabeh mau amergo jalaran ngaboti wedokan sing dadi bondolan

saiki aku uwis ngerti, yen sliramu ora bakal bali
saiki aku cubo ngelalekno, mugo kowe iso seneng ro wong liyo

pancen kuwi ayu tenan, bedo pas mbiyen pacaran
dulu ra mbejaji tenan, wajahmu sangat pas-pasan
saiki kowe wes bedho, gawe aku ngelus dada
mbiyen kok tak sio-sio, nganti uripmu nelongso

sempet ketemu neng dalan, aku eruh kowe sliliran
lha kok atiku ser-seran, nyawang kowe sing menawan
saiki piye carane, aku oleh pin bbm-ne
yen wes oleh njur tak invite, mugo wae di-acc

lha dilalah di-acc, ora nyongko bungah tenan
jebul malah njur di-dc, yo tak tonpo kasuyatan
mungkin kowe wes kelaran, nganti kowe wegah tenan
karo aku sing ra mutu, ngarep bali nang awakmu

saiki wis tak ikhlasno, kowe nduweke wong liyo
aku yo mung iso pasrah, tak jak balen kowe wegah
yo wes ra sah tak pikirke, timbang aku mumet ndase
mending aku joget wae, joget dangdut …

ketemu aku ro sliramu, sing saiki dadi masa laluku
ser-seran rasane jero atiku, ora nyongko sliramu mundhak ayu
rasane aku getun tenanan, medotke sliramu wektu pacaran
kabeh mau amergo jalaran ngaboti wedokan sing dadi bondolan

ketemu aku ro sliramu, sing saiki dadi masa laluku
ser-seran rasane jero atiku, ora nyongko sliramu mundhak ayu
rasane aku getun tenanan, medotke sliramu wektu pacaran
kabeh mau amergo jalaran ngaboti wedokan sing dadi bondolan

saiki aku uwis ngerti, yen sliramu ora bakal bali
saiki aku cubo ngelalekno, mugo kowe iso seneng ro wong liyo

 

FAQ

Label / channel manakah yang merilis / mendistribusikan single Getun?

Yang merilis / mendistribusikan adalah Opera Swara Genta.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , , #