Lirik Pendhoza - Sepur Wengi

Lirik Lagu Pendhoza Sepur Wengi

Lirik "Sepur Wengi" dari Pendhoza ini dipublikasikan pada tanggal 17 Juni 2017 (4 tahun yang lalu).

Lagu ini ada di dalam album Pendhoza yang didistribusikan oleh label Opera Swara Genta.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "senenge ati iki biso netepi janji janjiku marang kowe kuwi liwat dalan kang sepi sasat ra nduwe wedi ngeterake lungaku iki jas jus jas jus roda-rodane wesi jas jus jas jus mlakune sepur wengi iki entenono tekaku oh kekasihku roso kangen kangenku marang sliramu nganti kegowo ing mimpi oh kekasihku kangen rindu marang sliramu ning".

Single lainnya dari Pendhoza di antaranya Resiko Orang Sabar, Ninggal Janji, Dudu Pilihane, Ngeliyo, dan Tulisan Ati.

 
 

Lirik Lagu Sepur Wengi

senenge ati iki biso netepi janji
janjiku marang kowe kuwi
liwat dalan kang sepi sasat ra nduwe wedi
ngeterake lungaku iki

jas jus jas jus roda-rodane wesi
jas jus jas jus mlakune sepur wengi iki

entenono tekaku oh kekasihku
roso kangen kangenku marang sliramu
nganti kegowo ing mimpi oh kekasihku
kangen rindu marang sliramu

ning endi wae lakuku kowe tetep ning atiku
senajan abot kanggoku ninggal kutho lan awakmu
duh kowe kekasihku aku netepi janjiku
entenono baliku tresnaku mung awakmu

tumetes eluhku mili ono sepur wengi iki
gawe nggreges njero ati esem ngguyumu gondheli
sliramu sing tak sayang kowe ra usah sumelang
lungaku ra bakal ngilang utowo medot katresnan

jas jus jas jus roda-rodane wesi
jas jus jas jus mlakune sepur wengi iki

entenono tekaku oh kekasihku
roso kangen kangenku marang sliramu
nganti kegowo ing mimpi oh kekasihku
kangen rindu marang sliramu

angin wengi sumilir mung kowe sing tak pikir
aku ora sumingkir rosoku ra iso kintir
saben wengi sliramu tansah ono impenku
ra ilang seko uripku opo maneh atiku

ning dalan sing sepi iki aku mung biso nangisi
koyo ra lilo aku adoh seko rogomu
kangenku soyo tenanan sliramu sing tak eman
sesuk wajine bali bakal tak ganteng lan tak sayang

jas jus jas jus roda-rodane wesi
jas jus jas jus mlakune sepur wengi iki

entenono tekaku oh kekasihku
roso kangen kangenku marang sliramu
nganti kegowo ing mimpi oh kekasihku
kangen rindu marang sliramu

 

FAQ

Label / channel manakah yang merilis / mendistribusikan single Wengi Sepur?

Yang merilis / mendistribusikan adalah Opera Swara Genta.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , ,  pendhoza sepur wengi,  lirik sepur wengi,  lirik lagu sepur wengi,