Lirik Pendhoza - Tresno Saklawase

Lirik Lagu Pendhoza Tresno Saklawase

Lirik "Tresno Saklawase" dari Pendhoza ini dipublikasikan pada tanggal 17 Juni 2017 (4 tahun yang lalu).

Lagu ini ada di dalam album Pendhoza yang didistribusikan oleh label Opera Swara Genta.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "ra bakalan tak lalekke, kenanganku karo kowe yo mung siji sing tak karepke dadio awakmu dewe, opo sing tok rasakke yo mung kowe tresno saklawase tresno tulus ning ati ing njero dodo iki ra bakal tak lalekke janjimu sing tok ucapke aku bakal iling marang awakmu senajan tau nggawe cidro ning njero atiku tresno ning".

Single lainnya dari Pendhoza di antaranya Resiko Orang Sabar, Ninggal Janji, Dudu Pilihane, Ngeliyo, dan Tulisan Ati.

 
 

Lirik Lagu Tresno Saklawase

ra bakalan tak lalekke, kenanganku karo kowe
yo mung siji sing tak karepke
dadio awakmu dewe, opo sing tok rasakke
yo mung kowe tresno saklawase

tresno tulus ning ati ing njero dodo iki
ra bakal tak lalekke janjimu sing tok ucapke
aku bakal iling marang awakmu
senajan tau nggawe cidro ning njero atiku
tresno ning uripku mung tansah kanggo awakmu

nanging ngopo kowe malah ninggalke aku
roso ning ati iki ra bakal iso tok apusi
rino klawan wengi aku tansah ngenteni
tresnoku marang awakmu ra bakal iso mati
ibarat banyu mili tresnaku tulus lan suci

ra bakalan tak lalekke, kenanganku karo kowe
yo mung siji sing tak karepke
dadio awakmu dewe, opo sing tok rasakke
yo mung kowe tresno saklawase

nanging kabeh kui mung neng njero impenku
senajan janjimu mbiyen jebule yo mung palsu
saiki tresnamu wes lungo mlayu seko aku
janji seko lambemu jebule yo mung lunyu
ra bedo adoh seko polah lan tingkah lakumu

kabeh kuwi dadi kenangan karo kowe
dadio awakmu dewe opo sing tok rasakke
marang janjimu mbiyen sing wes tok ucapke
saiki aku getun tibo tembe mburine
mergo aku ra nggugu opo sing wes tok kandakke

ra bakalan tak lalekke, kenanganku karo kowe
yo mung siji sing tak karepke
dadio awakmu dewe, opo sing tok rasakke
yo mung kowe tresno saklawase

ra bakalan tak lalekke, kenanganku karo kowe
yo mung siji sing tak karepke
dadio awakmu dewe, opo sing tok rasakke
yo mung kowe tresno saklawase

 

FAQ

Label / channel manakah yang merilis / mendistribusikan single Saklawase Tresno?

Yang merilis / mendistribusikan adalah Opera Swara Genta.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , ,  lirik lagu tresno saklawase,  tresno saklawase lirik,  lirik lagu tresno sak lawase,  lirik tresno saklawase,  lagu tresno saklawase,